TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
A II. világháború repülői és légicsatái

: A II. világháború repülői és légicsatái

Kiadás:

h. n., 2000

Kiadó:

Black & White Kiadó

Kategóriák:

Második világháború Repülés Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

133 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639330116

tartalom:

"A gazdag forrásanyag és széles körű kutatások alapján megírt monográfia a II. világháború repüléstörténetének átfogó feldolgozása. Olal Groehler, nemzetközileg elismert szakíró, kronologikus sorrendben ismerteti az egyes hadszínterek légi hadműveleteit, különös tekintettel az érdeklődésre leginkább számot tartó kulcseseményekre. Részletesen elemzi a hadban álló nemzetek légi hadviselési koncepcióit, a légierők harctevékenységét és fejlődésük katonai, gazdasági, politikai hátterét. A szerző nagy hangsúlyt fektet a korszak harci repülőgépeinek bemutatására, valamint annak ismertetésére, hogy a rendszerbe állított új fegyverzetek miként befolyásolták a háború menetét. A történelmi tényekre, elsődleges forrásokból származó adatokra épített, tudományos igényességgel megírt kötet hadtörténeti alapmű, hasznos és érdekes olvasmány szakértők és történelem iránt érdeklődők számára egyaránt. A szöveget vázlatrajzok, táblázatok, térképek, valamint gondosan válogatott korabeli fényképfelvételek illusztrálják."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!