TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
A második világháború

: A második világháború

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Kossuth Könyvkiadó

Kategóriák:

Második világháború

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

409 p. 15 t.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Könyvem alapját egy nagy példányszámú hetilapban 196o folyamán megjelent cikksorozatom vetette meg. A cikkek iránt megnyilvánult érdeklődés arra késztetett, hogy - kibővítve és átdolgozva - kötetbe gyűjtsem össze azokat. Az "Előzmények" című fejezet teljesen új; jelentős mértékben bővítettem az általános és az egyes fejezetekre vonatkozó szakbibliográfia anyagát is. Könyvem azonban még így sem tart igényt arra, hogy teljes képet adjon a nagy összecsapásról. Mindössze néhány olyan döntő kérdést ragad ki a hatalmas, és még ma is izgalmas témakörből, amely politikai és katonai szempontból különösen érdekes; az olvasó számára pedig inkább sugalmazza, mint kényszeríti azon problémák megoldását, amelyek e vizsgálódásból adódnak. Megragadom az alkalmat, hogy köszönetet mondjak a Gramsci Intézet fiatal munkatársainak: az ő közreműködésük nélkül aligha lett volna bátorságom ahhoz, hogy ilyen nagy fába vágjam a fejszémet. Remélem, hogy eredményeink, ha szerények is, alkalmasak lesznek arra, hogy ösztönözzék e rendkívül fontos kérdés további tanulmányozását. (Roberto Battaglia)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!