TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
A második világháború története

: A második világháború története

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Második világháború Egyetemes történelem Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

653 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632802756

tartalom:

"A második világháborúról szóló, szinte könyvtárat betöltő irodalom keretében az elmúlt években a memoárokon, a hadtörténeti feldolgozásokon, a kisebb diplomáciatörténeti munkákon túlmenően, egyre több az összefoglaló, átfogó feldolgozó munka. Magyar nyelven azonban összefoglaló feldolgozás - egy-két rövid népszerű munkától eltekintve - még nem jelent meg. E hiány pótlására tett kísérletet Ránki György, aki megpróbálja a háború egész történetét, annak hadtörténeti, politikatörténeti, gazdaság- és társadalomtörténeti aspektusát összességében ábrázolni. A munka kiterjed az egyes frontok helyzetére, a német megszállási rendszer következményeire, az ellenállási mozgalom történetére és a háború alatti fontosabb diplomáciai tárgyalásokra. Viszonylag részletesebben foglalkozik a könyv a távol-keleti háború történetével is, amelyre vonatkozóan Magyarországon eddig szinte semmi sem jelent meg."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!