TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
A végső győzelemig. A II. világháború elszalasztott lehetőségei

: A végső győzelemig. A II. világháború elszalasztott lehetőségei

Kiadás:

h. n., 1998

Kiadó:

Hajja & Fiai Kiadó

Kategóriák:

Második világháború Hadtörténelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

251 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

˝Ez a kötet t a II. világháború hadászati-hadműveleti kulcseseményeinek rendhagyó, a maga nemében páratlan hadtörténeti feldolgozása, melyben tíz nemzetközileg elismert katonai szakíró - megtörtént eseményekre, a szembenálló felek valós hadi, technológiai és politikai potenciáljára építve - a katonai helyzet alakulásának egy elképzelhető képét vázolja fel. Hipotetikus tanulmányaikban szemléletesen mutatják be a véletlenek és a lehetőségek történelemben betöltött szerepét, s azt, milyen hatással lehetnek a legcsekélyebb változtatások is annak menetére. Ha Hitler a kötetben ismertetett lehetőségeket kiaknázza, másképp alakul a világ sorsa, a háború Németország győzelmével érhetett volna véget. Miért mulasztotta hát el ezeket a lehetőségeket? Miért vetette el Anglia lerohanásának tervét? Miért utasította el vezérkara javaslatát arra vonatkozóan, hogy egy koncentrált támadással Moszkvát már augusztusban elfoglalja? A fejlett haditechnikáért folytatott verseny kellős közepén miért nem biztosított elsőbbségét a korszerű tengeralattjárók, sugárhajtású vadászgépek és az atombomba kifejlesztésének akkor, amikor már csak karnyújtásnyira állt tőlük?˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!