TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
Az ultra titka

: Az ultra titka

Kiadás:

Budapest, 1990

Kiadó:

Országos Műszaki Információs Központ és Könyvtár

Kategóriák:

Második világháború

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

226 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635931042

tartalom:

˝1940-ben a német légierő porig bombázta Coventryt Angliában és iszonyú károkat okozott a polgári lakosságnak. Az angolok - Winston Churchill vezetésével - megmenthették volna a várost, mivel előzetesen tudomásuk volt a készülő támadásról. Ehelyett a város és számos emberélet feláldozása mellet döntöttek, sőt még sok más helyen és időben hoztak áldozatot annak érdekében, hogy Hitler és a német katonai főparancsnokság előtt rejtve maradjon a németek "holtbiztosnak" tartott rejtjelrendszer megfejtése. A szövetségesek ismerték az ellenség terveit, parancsait, gyakran előbb tudták mint a német harctéri parancsnokok. A II. világháború után még 35 évig az ULTRA a legszigorúbban őrzött titok volt. Most végre feltárul a titok a magyar olvasók előtt is. Az az ember tárja elénk, aki az egész, szinte hihetetlen műveletet irányította. Csak ennek ismeretében látható, hogyan nyerték meg valójában a szövetségesek a II. világháborút.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!