TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
Göring és a Luftwaffe

: Göring és a Luftwaffe

Kiadás:

Budapest, 1994

Kiadó:

Victoria

Kategóriák:

Második világháború

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

199 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9637660437

tartalom:

"Hermann Göring a náci Németország egyik legellentmondásosabb, legkalandosabb alakja, akinek neve szorosan összefonódott a német légierővel, a Luftwafféval, melynek szülőatyja volt. A náci Németországban Göringet példaként állították a nép elé: pilóta, háborús hős, sikeres üzletember, politikus, majd birodalmi marsall lett. Ő volt Hitler után a második ember, létrehozta és végig irányította a félelmetes német légierőt, s az ő kezében összpontosult az ipar irányítása is. Sorsát követve az Anglia és a Szovjetunió elleni légi-hadműveletek lefolyását, a német hadiipar és hadigépezet, s ezzel együtt az egész Harmadik Birodalom tündöklését és bukását is figyelemmel kísérhetjük olvasmányos módon."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!