TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
Hitler bizalmasa voltam

: Hitler bizalmasa voltam

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Zrínyi Katonai Kiadó

Kategóriák:

Második világháború

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Hermann Rauschning, a fiatal porosz katonatiszt és nagybirtokos, aki végigharcolta a 14-es világháborút, a versaillesi békeszerződés következtében Németországból kihasított Danzig szabad állam polgára lesz. 1931-ben beiratkozik Hitler pártjába. 1933-ban a danzigi szenátus elnökévé, azaz a Szabad Állam miniszterelnökévé választják s ebben a minőségében bekerül a beavatottaknak abba a szűk társaságába, amely előtt Hitler leleplezte legtitkosabb terveit...de nemcsak e gonosz, ostoba és aljas terveket, hanem önmagát is. Rauschning, a nácivá lett porosz junker, aki berlini és obersalzbergi útjai során azért jön Hitlerhez, a pártvezérhez, a kancellárhoz, az államfőhöz, hogy vele bel- és külpolitikai, gazdasági kérdéseket vitasson meg, ámulva s egyre fokozódó idegenkedéssel látja, hogy politikai csirkefogó, a Sátán kancellárja, egy gengszter-király elé került, aki prófétának hiszi magát.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!