TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
Hitler végrehajtói. A német hadigépezet vezetői 1933-1945

: Hitler végrehajtói. A német hadigépezet vezetői 1933-1945

Kiadás:

Pécs, 1996

Kiadó:

Alexandra Kiadó

Kategóriák:

Második világháború Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

231 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9633672937

tartalom:

˝Az hogy Hitler 1941-re Európának olyan nagy részét el tudta foglalni, kétségtelenül a Harmadik Birodalom katonai stratégiájának és annak hatásos megvalósításának volt köszönhető. Ugyanez a képesség tartotta vissza a szövetségesek ellentamadásait és késleltette a német vereséget. Talán közhely, hogy a győztes saját történetét meséli el, de az igazi hadtörténész soha nem elégedhet meg csak a csata egyik oldalának tanulmányozásával, csak azok tudását értékelve, akik győzelmet arattak. A bátorságot, a vállalkozó szellemet és a taktikai képességet a szövetségesben és az ellenségben egyaránt díjazni lehet, sőt kell. Minden katona szembenéz a csata félelmével és a hadviselés traumáival, győzelmet keresve. James Lucas, a brit hadsereg veteránja és a katonai erények csodálója saját háborús tapasztalatait kiegészítendő - a szövetségesek és a tengelyhatalmi erők hadseregeinek számos tagjával beszélt, hogy megértse, milyen hatással volt rájuk a háború. A német erőkkel kapcsolatos kutatásai folytán a téma nemzetközi érdeklődésre tett szert. Ebben a kötetben Hitler háborús erőfeszítésének tizenöt vezető katonai résztvevőjét mutatja be, leírva szerepüket és funkciójukat a német katonai hierarchiában, valamint a háborúban való közreműködésüket stratégiai és harctéri szinten.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!