TÖRTÉNELEM / Második világháború kategória termékei
...mégis mondj Igent az Életre! Egy pszichológus megéli a koncentrációs tábort

: ...mégis mondj Igent az Életre! Egy pszichológus megéli a koncentrációs tábort

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Pszichoteam

Kategóriák:

Második világháború Pszichológia Életrajz

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

153 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630190605

tartalom:

Ennek a könyvnek nem most kellene megjelennie, bár jó, hogy legalább most végre magyar fordításban is megjelenik. Több évtizeddel az első - bécsi - megjelenés után. Frankl professzor a II. világháború alatt három évet töltött Auschwitzban, Terezinben és más koncentrációs táborokban. A lágerekben átélt élmények, hatására írta meg nevét világszerte ismertté tevő művét. A kötetet, a japánt és kínait is beleértve eddig húsz nyelvre fordították le, világszerte nem kevesebb, mint 172 kiadást ért meg és csak Amerikában 3 millió példányban kelt el. Frankl ma a neurológia és a pszichiátria professzora a Bécsi Orvosi Egyetemen, valamint a logoterápia professzora az Egyesült Államok Nemzetközi Egyetemén Kaliforniában. Megalapítója a (Freud pszichoanalízise és Adler individuálpszichológiája utáni) ún. Harmadik Bécsi Pszichoterápiás irányzatnak - a logoterápiás iskolának. A kötet a címadó munka mellett ennek alapjaival is megismerteti a magyar olvasókat a "Logoterápia - dióhéjban" című összefoglaló mű közreadásával.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!