TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
1500 feladat az elemi matematika köréből

: 1500 feladat az elemi matematika köréből

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Typotex

Kategóriák:

Matematika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

254 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637546731

tartalom:

"Ez az 1500 feladatos feladatgyűjtemény az elemi matematika köréből tartalmaz érdekes, sőt időnként meghökkentő feladatokat. A megoldások tömörek, frappánsak. Jó néhány fejezete gazdag tárházát nyújtja olyan feladatoknak, amelyeket más példatárak mellőznek, pl. függvényegyenletek; geometriai konstrukciók stb., de a klasszikus témakörökből is tartalmaz friss feladatokat. Az elemi matematika - definíció szerint - nem lép túl a középiskolai tananyagon, így a fejtörőket szerető diákoknak nem okoz fogalmi nehézséget. Az Olvasó eldöntheti, hogy a nehézségi fok szerint skálázott feladatok közül melyikkel birkózik meg. A könyvet ajánljuk matematika szakkörökre általános és középiskolákba, főiskolák és egyetemek elemi matematikai példatáraként és természetesen minden matematikatanárnak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!