TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
A geometriák alapjai

: A geometriák alapjai

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Geometria

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

470 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631068439

tartalom:

A szerző azon neves geométerek egyike, akiknek alkotó tudományos munkájuk és széles áttekintőképességük mesteri didaktikai érzékkel párosul. Ezzel magyarázható az előző kiadások nagy sikere.
A mű 22 témakörrel foglalkozik. A geometriai alapfogalmaktól eljut a mai geometriai kutatások nem egy nyitott problémájáig. Aki azonban alapfokú bevezetőt keresne – segédkönyvet a geometria iskolai tananyagához –, az ne ezt a művet válassza! A szerző feltételezi, hogy az olvasónak már vannak bizonyos alapismeretei és otthonosan mozog a geometriában, de a matematika egyéb területein is – legalább annyira, amennyire ez egy középiskolai jó matematikus tanulótól elvárható. Aki ezzel a háttértudással rendelkezik, az előtt viszont sok régi, ismert tény új oldalról megközelítve, más összefüggésekben fog feltárulni, másrészt számos új, érdekes ténnyel és problémával fog megismerkedni.
A matematika iránt érdeklődő olvasók – a matematikában nem teljesen „analfabéta” laikustól a matematikusig – a tudományos ismeretterjesztés magas szintű, érdekfeszítő remekeként élvezhetik a könyvet, amely az érdekes tartalmat lebilincselően szellemes, magával ragadó stílussal ötvözi.
 

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

5 000 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!