TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
A hétköznapok matematikája

: A hétköznapok matematikája

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1965

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

234 p., ill.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

A matematika szelleméről és gondolkodásmódjáról szól ez a könyv. Nem tanköny, amelyből meg lehet tanulni, hogy oldjunk meg egy egyenletet, vagy hogyan számítsunk ki egy integrált, hanem olvasókönyv. Ez azt akarja jelenteni, hogy olvasgathatunk benne, hol itt, hogy ott, nincs szükség az első fejezet elolvasására ahhoz, hogy megértsük a másodikat. Természetesen folyamatosan olvasva is külön megvan a maga rendszeres felépítése. Ezen kívül azt is akarja jelenteni, hogy mindenki számára íródott, a matematika barátainak és ellenségeinek egyaránt, sőt, azon harmadik típusba tartozónak is, akiket valaki így jellemzett: "Én szeretem a matematikát, csak ő nem szeret engem". Ezért a könyv sok példával és ábrával, közérthető nyelven, képletek nélkül íródott.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!