TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
A kibernetika érdekes kérdései

: A kibernetika érdekes kérdései

Kiadás:

Budapest, 1976

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

263 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A kibernetika érdekes kérdései lényegileg különbözik az e témában írt többi munkámtól. Korábban egy ilyen műfajú könyv bizonyára nem ért volna el sikert: a kibernetikai téma felfogására az átlagolvasót még nem készítették fel. Ma azonban, amikor az olvasó kibernetikai előkészítését már fontosnak tartják (a kibernetika életünkben való meghonosodása miatt), bárki kezébe veheti e könyvet. Az Európa Kiadó nyilvánvalóan ezért csatolta e könyv egyik novelláját A város a hegyekbe megy című karcolatgyűjteményéhez. E novella (A géppel emberi nyelven) megmutatja, hogy A kibernetika érdekes kérdései nem a szakemberek részére íródott, hanem mindenkinek szól, sőt, olvasókönyvnek készült. A kedves olvasó ezért talál benne olyan, egyáltalán nem tudományos műfajokat, mint elbeszélést, szórakoztató történetet, novellát, sőt még anekdotát is.˝

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!