TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
A matematika problémái

: A matematika problémái

Kiadás:

Budapest, 1991

Kiadó:

Akadémiai Kiadó

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

279 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630560097

tartalom:

""A matematika nem borítólapokkal határolt és rézkapcsok közé szorított könyv, amelynek tartalmát elegendő türelemmel kiismerhetjük; nem bánya, amelynek kincseit birtokba venni esetleg soká tarthat, ám ezek csak korlátos számú eret és réteget töltenek meg; nem talaj, amelynek termékenységét a sorozatos aratások hozama kimerítheti; nem földrész vagy óceán, amelynek területe feltérképezhető és körvonala meghatározható: a matematika éppoly határtalan, mint az a tér, amelyet túl szűknek érez törekvéseihez; lehetőségei éppoly végtelenek, mint a csillagász szeme előtt szüntelenül sűrűsödő és sokasodó világok; éppoly képtelenség őt kijelölt határok közé szorítani vagy örök érvényű definíciókra korlátozni, mint az élet eszmélő erejét, amely ott szunnyad minden parányi részben, az anyag minden atomjában, a levél és a bimbó minden egyes sejtjében, és mindig készen áll arra, hogy a növényi és állati létet új formákkal gazdagítsa." Ian Stewart könyve legfőképp szórakoztató, de egyben mély és komoly olvasmány is."

leírás:

Érvénytelen könyvtári bélyegzővel.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!