TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
A számítógép Pascaltól Neumannig

: A számítógép Pascaltól Neumannig

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1987

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Művelődéstörténet

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

368 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631072770

tartalom:

"Az információk valóságos kincsesbányája.... Fölbecsülhetetlen értékű forrás lesz a jövő történészei számára, akik a számítógép fejlődéstörténetével foglalkoznak. Sok érdekességet tartalmaz a szereplőkről, különösen Neumann tulajdonságairól, valamint a tudományos kutatókat szorongató olyan problémákról, mint például kinek tulajdoníthatók egyes elgondolások, vagy hogyan biztosítható a kutatások pénzügyi fedezete." (New Scientist) - - - "Ez a rendkívül érdekes könyv... kétségkívül új korszakot fog nyitni a számítógép történetének megírásában, és nélkülözhetetlen hivatkozási alapja lesz minden kutatónak, természettudósnak és szociológusnak egyaránt, aki azoknak az alapvető eszméknek a kialakulását és fejlődését kívánja nyomon követni, amelyek elvezettek a számítástechnika korába... E gépek fejlődésének története magával ragadja az olvasót." (Endeavor)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!