TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Analízis

: Analízis

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

510 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Jelen jegyzet tartalmazza a differenciál- és integrálszámításból a főiskolai programban előírt teljes anyagot, ezért nemcsak a levelező hallgatók, hanem a főiskolai rendes hallgatók számára is jól használható. Az anyag programja az M. K. Grebencsa - Sz. I. Novoszelov "Matematikai analízis I." könyve alapján készült el, ezért e jegyzet is nagy vonalakban ezen könyv felépítését követi. Természetesen nem tartalmazza az említett könyv teljes anyagát (ez lényegesen több a főiskolai anyagnál), de mégis az összeállításnál, a példák összeválogatásánál Grebencsa - Novoszelov könyve igen nagy segítséget jelentett. Hogy e jegyzet összeállítása egy magyar nyelven is hozzáférhető tankönyv alapján történt, ezt az is indokolja, hogy így bárki a jegyzet megtanulása után, ismereteinek további kiegészítése végett az említett könyvet kézbevéve, annak tárgyalásmódjába, szemléletébe, stílusába azonnal beilleszkedhet, miáltal tanulása sokkal könnyebbé válik."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!