TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Az algebrai mennyiségek általános elméletének alapvonalai

: Az algebrai mennyiségek általános elméletének alapvonalai

Kiadás:

Budapest, 1903

Kiadó:

Magyar Tudományos Akadémia

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

599 p.

Kötésmód:

félvászon

tartalom:

"Az algebrai mennyiségek általános elméletét, mint a mathematika alapvető fejezetét Kronecker Lipót teremtette meg 1882-ben híres Festschrift-jében, mely már pontosan megállapítja az új tudománynak teljes tartalmát, czéljait és problemáit. A módszertani kérdések mellett előbb elintézendő maradt az alapproblémák egész sora, melyeknek megoldása vagy teljesen hiányzott, vagy csak a legspecziálisabb esetekben volt meg. Épen ezen új vizsgálatok, melyek könyvem tartalmának több mint felét teszik, kényszerítettek arra, hogy rendszeresen és könyv alakjában adjam elő a tárgyat. Így tehát oly könyv keletkezett, mely valójában csak az algebra és számelmélet első elemeinek ismeretét követeli, úgy, hogy az előrehaladott egyetemi tanúló is már haszonnal olvashatja, de a szakembereknek kényelmesebben mutatja be, mint a hogy ez a tudományos folyóiratok hasábjain történhetett volna."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!