TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Bevezetés a matematikai analízisbe I. kötet

: Bevezetés a matematikai analízisbe I. kötet

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

442 p.

Kötésmód:

félvászon

ISBN:

9631758613

tartalom:

Az előszóból: "A könyv Kalmár László professzor bevezető analízis előadásaihoz készített jegyzetei alapján készült, amelyeket 1944 és 1974 között a szegedi József Attila Tudományegyetem Természettudományi Karán tartott. Az eredeti jegyzetek könyv formájában történt összeállításuk során bizonyos változtatásokon mentek keresztül. A jegyzetek egyes részei ugyanis az átdolgozott kiadások folyamán számos különböző formában jelentek meg, így a szerkesztéskor mérlegelni kellett azt, hogy az egyes részek melyik változata kerüljön a könyvbe. A könyv az egyváltozós függvények differenciál- és integrálszámításába nyújt teljes és igen didaktikus bevezetést. Így e könyvet azok is eredményesen használhatják, akik a differenciál- és integrálszámítással ismerkednek. Különösen nagy haszonnal és élvezettel forgathatják azonban e könyvet azok, akik a kérdéskörben már járatosak, és akiket elsősorban a sajátos felépítési mód, valamint a differenciál- és integrálszámítás oktatásának módszertani kérdései érdekelnek, azaz könyv különösen ajánlható középiskolai tanárok számára. A szerk."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!