TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Cross eljárása keretszerkezetek számítására

, : Cross eljárása keretszerkezetek számítására

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Tankönyv Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

46 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

Ez a füzet a "Dr. Szabó János-Fáber Miklós -Visontai József: Tartók Sztatikája II." című jegyzet kiegészítése. A benne feldolgozott Cross-féle eljárás a jegyzet megírásakor, – és még az ezt követő néhány tanévben is – a hasonló című tárgynak egyetemünkön megszabott keretein kívül került ismertetésre.
Az 1968-69. tanévben lehetővé vált, hogy a Tartók Sztatikájának ezt a fejezetét is az anyag nagy részével együtt, ahhoz szorosan kapcsolódva oktassuk. A lehetőség egyben arra is rászorított, hogy az előadott kérdésekről olyan jegyzetet írjunk, amely szerves összhangban van a többi fejezetekről szóló, sokszorosított tananyagunkkal.
A Cross-eljárás napjainkban igen sűrűn alkalmazott segédeszköze a szerkezettervezésnek, így az építőmérnökök korszerű kiképzése megkívánja a benne való jártasságot. E jártasságot a hallgató akkor éri el leginkább eredményesen, ha az előtte fekvő füzetet nem betanulni igyekszik, hanem annak megértése nyomán, minél több feladat ellenőrzött megoldásával veszi a kérdéskört szellemi birtokába.

Állapot:

közepes

Ár:

800 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!