TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Digitális technika. Példatár

, : Digitális technika. Példatár

Kiadás:

Budapest, 1997

Kiadó:

Műegyetemi Kiadó

Kategóriák:

Matematika Tankönyv Műszaki vegyes Elektronika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

158 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"A digitális technika alkatrészeinek és tervezési módszereinek ismerete fontos részt képvisel minden villamosmérnök és mérnök-informatikus tudásanyagában. Ennek a példatárnak az elsődleges célja az, hogy a digitális technika eszköztárának széles skálájából a ma már klasszikusnak számító alapok megtanulását segítse. Ezeket az alapokat: a logikai függvények tulajdonságait, a legegyszerűbb, már önálló logikai funkciókkal bíró logikai kapukkal és flip-flopokkal való tervezés fő módszereit valamint az egyszerű funkcionális egységek használatának sajátosságait mutatja be a példatár feladatokon és azok megoldásán keresztül. A példatárnak van egy másik funkciója is. A rejtvénykedvelők számára sokszor emberpróbálóan nehéz feladatok gyűjteményét is adja. Különböző hazai és külföldi egyetemi versenyekről, könyvekből, hallgatói és oktatói ötletekből gyűjtöttünk össze egy sor feladatot, amelyek megoldásához már nem csak a tisztességes mesterségbeli tudás, hanem önálló gondolkodás és sok egyéni ötlet is kell."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!