TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Egységes érettségi feladatgyűjtemény. Matematika. Megoldások III.

Egységes érettségi feladatgyűjtemény. Matematika. Megoldások III.

Szerző:

Kiadás:

Piliscsaba,

Kiadó:

Konsept-H Kiadó

Kategóriák:

Matematika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

416 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639362433

tartalom:

"Az új, kétszintű érettségi vizsga előkészítése keretében, a középszintű matematikavizsgára való felkészülést szolgáló feladatgyűjtemény megoldáskötetét tartja kezében az olvasó. A megoldások leírásai változatos formában jelennek meg a kötetben. Az újszerű feladatoknál az alkotók igyekeztek a felhasznált ismereteket bővebben közölni. Ahogy a feladatok között számottevően több szöveges, életszerű példát találhatunk, úgy a megoldások is gyakorlatiasabbak, több magyarázó szöveget tartalmaznak. A szerzők igyekeztek a helyes egyensúlyt megtalálni az egzakt, formájában is precíz megoldásleírás, és a feladat tartalmából következő, a feltett kérdésre életszerűségében' kielégítő választ adó megfogalmazás között. Minden esetben utalnak az alkalmazható gondolatmenetre, hivatkoznak a használható összefüggésekre, tételekre. A feladatok megoldásához önállóan célszerű hozzáfogni. Csak többszöri, sikertelen nekikezdés után érdemes a megoldáskötethez fordulni, először inkább csak ötletszerzés céljából. Ha még így sem sikerül önállóan megoldani a feladatot, akkor javasolt a megoldás részletes áttanulmányozása. Természetesen sikeres megoldás esetén is ajánlott az eredmény ellenőrzése, esetleg egy más megoldás megismerése ezekből a kötetekből. A feladatgyűjtemények megoldásköteteit haszonnal forgathatják tanárok és diákok egyaránt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!