TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Elemi matematikai példatár. I. kötet. Trigonometria - Koordináta-geometria

: Elemi matematikai példatár. I. kötet. Trigonometria - Koordináta-geometria

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Gondolat Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

258 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"Az új középiskolai matematikai tanterv az új tananyag bevezetése mellett a régebbi ismeretek új módon való tanítását is megköveteli. A szerző ezt a célkitűzést szem előtt tartva mind a tanárok, mind a diákok számára kitűnő példatárat állított össze, mely szorosan kapcsolódik a tananyaghoz. A példatárak azonban igen kedveltek azok körében is, akik már régebben befejezték tanulmányaikat, de megtartották érdeklődésüket, fogékonyságukat e tudományággal szemben. A most megjelent példatár az első kötete egy példatár-sorozatnak, mely a trigonometria és koordináta-geometria legfontosabb problémáit tartalmazza, mégpedig különböző nehézségi szinten. Az alappéldákat követik az alapfeladatok, majd a feladatok. A megoldások nagy többsége nem csak egyszerű eredményközlés, hanem részletes, sőt több megoldását is adja a feladatnak. A kiadó reméli, hogy az ismert szerző újabb művének hasonló sikere lesz, mint a "Feladatok és megoldások" címűnek volt."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!