TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Gordiusz versenytesztek 1999. Matematika tesztek középiskolásoknak

Gordiusz versenytesztek 1999. Matematika tesztek középiskolásoknak

Kiadás:

Pécs, 1999

Kiadó:

Comenius Bt.

Kategóriák:

Matematika Pedagógia Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

183 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9630394375

tartalom:

"Ebben az évben harmadszor rendeztük meg a kétfordulós GORDIUSZ Matematika Tesztversenyt. Az első fordulóban mind a tizenkilenc magyarországi megyében, Budapest két körzetében és négy erdélyi helyszínen volt verseny. Nagy örömünkre kezd "megszokottá" válni, hogy február utolsó csütörtök délutánja a Gordiusz versenyé. 1996 februárjában, amikor kb. 600 középiskolás részvételével megyei versenyt rendeztünk Baranyában, még csak reménykedtünk. A kedvező fogadtatás után hirdettük meg azt a két fordulós viadalt, mely a GORDIUSZ Matematika Tesztverseny (GORDIUSZ Matekverseny) nevet kapta. Ezen 1997-ben tíz megyéből 2646, 1998-ban tizenöt megyéből, Budapest két körzetéből és Sepsiszentgyörgyről 5457, az idei versenyen 19 megye, Budapest, Kolozs megye, Kovászna megye, Marosvásárhely, és Szatmárnémeti iskoláiból 6911 középiskolás írta meg az első forduló feladatsorait. Miben különbözik a tesztverseny a "hagyományos" matematika versenyektől? Igazi tömegverseny, mert nemcsak a legjobbaknak, hanem minden matematika iránt érdeklődő tanulónak is sikerélményt nyújt. A feladatok harmada aránylag könnyű, a második harmada közepes nehézségű, és csak az utolsó harmad kíván több ötletet, nagyobb feladatmegoldó készséget. Aránylag rövid idő alatt sok feladatot kell megoldani, de a megoldás menetét, az indoklást nem kell leírni. A megoldások feldolgozása, az értékelés számítógéppel történik, ez a versenyzők nagy száma esetén is biztosítja a gyors értékelést, a teljesen objektív megítélést."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!