TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Gyakorlati számolások

Gyakorlati számolások

Szerző:

Kiadás:

Budapest, 1971

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Tankönyv

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Középiskolai szakköri füzetek

Terjedelem:

187 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝A bennünket körülvevő világ képe egyre gyorsabban változik. A mindennapi élet a technika fejlődésében, annak alkalmazásában, a gyakorlati alkotó munkában újabb és újabb meglepetésekkel szolgál. A gép az emberekkel együtt válik világot formáló erővé. Ezért törekszünk a Föld minden táján az emberi felfogóképesség határait növelni, a tudásanyagot racionálisan bővíteni, alkalmazását meggyorsítani. E törekvés különös erővel hat az iskolai munka tartalmi és módszertani vonatkozásaira. Napjainkban ennek jelei legerőteljesebben a matematikatanításban jelentkeznek. Világviszonylatban hatalmas erővel bontakozik ki a matematikatanítás korszerűsítésének folyamata, amely egyaránt vonatkozik az anyag tartalmára és módszerére. E folyamatnak számtalan vonatkozása van. Egyik jelentős része pl. az, hogy az elsajátított elméleti ismeretanyagot hogyan kell a gyakorlatban alkalmazni a számításokban. Szakköri füzetünkkel ehhez kívánunk hozzájárulni.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!