TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Közúti hidak építési és fenntartási zsebkönyve

Közúti hidak építési és fenntartási zsebkönyve

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1988

Kiadó:

Műszaki Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

310 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9631073203

tartalom:

"Ez a zsebkönyv elsősorban a hidak kezelésével és fenntartásával foglalkozók részére kíván segédeszköz lenni. E feladat ugyanis a közúti igazgatóságok mellett a tanácsokra hárul - a községekben is -, ami azt jelenti, hogy többnyire olyan tanácsi dolgozók felelősek érte, akik ilyen feladatokkal önállóan eddig még nem foglalkoztak, és az ehhez szükséges szakismeretekkel sem rendelkeznek. Súlyosbítja a helyzetet, hogy a hidakra vonatkozó előírások szinte mindegyike megváltozott; a beton- és cementminőség jelölésétől kezdve a Közúti Hídszabályzatig. Könyvünk gerincét az átlagos hidak tipikus fenntartási munkáinak ismertetése alkotja, amit főként a községi hidak és átereszek általánosan rossz állaga indokol. Csak esetenként utalunk a ritkábban előforduló szerkezetekre és a speciális feladatokra. Elsődleges célunk az volt, hogy olyan összefoglaló zsebkönyvet adjunk e témakör iránt érdeklődők kezébe, amelyből a hidak használata során felmerülő problémákat megismerhetik és azok orvoslására is felvilágosítást kaphatnak."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!