TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Mechanika I. Statika

: Mechanika I. Statika

Kiadás:

Budapest, 1996

Kiadó:

Panem, McGraw-Hill

Kategóriák:

Matematika Tankönyv Építőipar

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

539

Kötésmód:

papír

ISBN:

9635450923

tartalom:

"E tankönyv elsősorban építőmérnök hallgató számára készült, amennyiben ezen a karon a legteljesebb a statika tananyaga, de megtalálják a maguk tananyagát a könyvben az építész-, gépész-, közlekedés-mérnöki kar, továbbá számos főiskola hallgatói is, ahol tananyag a merev testek statikája. Az elméleti ismereteket a logika szigorú szabályai szerint tárgyalja a könyv, mindenhol bizonyítva a tételeket, módszereket. A tankönyv sok ábrát tartalmaz, tudatosan törekedve a statikai szemlélet kifejlesztésére. Ezt a célt szolgálják a szerkesztéses eljárások is. Gazdag példaanyag segíti elő az alkalmazási készség kifejlesztését. A bemutató példákon kívül számos gyakorló feladat, illetve ezek felének a megoldása is megtalálható a függelékben. A függelék tartalmazza a statikai és kinematikai határozottság témakörének legújabb tárgyalásmódját, és a láncolatok témakörét is."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!