TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Műszaki matematika V. kötet. Valószínűségszámítás

: Műszaki matematika V. kötet. Valószínűségszámítás

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1972

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

282 p.

Kötésmód:

nyl

tartalom:

"A hétkötetes tankönyvsorozat nem követi a tananyag hagyományos felosztását, hanem a miskolci Nehézipari Műszaki Egyetemen az évek során jól bevált oktatási program szerint dolgozza fel a leendő mérnökök számára szükséges matematikát. Bár ennek következtében a tárgyalás sorrendjében helyenként eltérések adódnak a többi műszaki egyetemi karon előadott tananyaghoz képest, a sorozat egésze tartalmazza valamennyi műszaki egyetemünk teljes matematika-tananyagát. A sorozat egyes kötetei a matematika következő főbb fejezeteit tartalmazzák. Az V. kötet halmazelméleti bevezetés után a valószínűségszámítás alapjaival és tételeivel, majd a valószínűségi változók és eloszlásaik főbb típusaival ismerteti meg a hallgatókat. A könyv utolsó fejezete a matematikai statisztika elemeibe nyújt rövid betekintést, és útmutatást ad a szerző által összeállított és a gyakorlati számításokban igen jól használható táblázatok kezeléséhez. Külön említésre méló a bőséges és sok irányú műszaki példaanyag, amelyet a könyv feldolgoz."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!