TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Nemkonvex és diszkrét programozás

: Nemkonvex és diszkrét programozás

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Közgazdasági és Jogi Könyvkiadó

Kategóriák:

Matematika Közgazdaság

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

436 p.

Kötésmód:

egészvászon

ISBN:

9632205456

tartalom:

"A könyv mindenekelőtt azoknak a szakembereknek szól, akik maguk is a matematikai programozással foglalkoznak, vagy módszereinek kifejlesztésén, tökéletesítésén, alkotó alkalmazásán dolgoznak. Ugyanakkor a gyakorlati modellalkotóknak is segítséget kíván adni, elsősorban azzal, hogy a speciális nemkonvex és diszkrét feladatok tulajdonságaival ismerteti meg őket, segít a gyakorlati munka során felmerülő hasonló problémák felismerésében, a megoldhatóság (közelítőleg megoldhatóság) esélyeinek mérlegelésében. A diszkrét programozás - ezt tárgyalja a második rész - sokkal hosszabb múltra tekinthet vissza, de a kidolgozott módszerek még általában nem elég hatékonyak. A könyv ismerteti a jelenleg ismert fontosabb eljárásokat, előnyös és hátrányos tulajdonságaikat. A könyv egyaránt szól a közgazdászokhoz és matematikusokhoz."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!