TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Numerikus módszerek II. Elmélet-gyakorlat-szoftver

, : Numerikus módszerek II. Elmélet-gyakorlat-szoftver

Kiadás:

Budapest, 1995

Kiadó:

Typotex

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

319 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637546537

tartalom:

"A Numerikus módszerek második kötete folytatja az első kötet célkitűzéseit: tankönyvet képez az egyetemi alapoktatáshoz, kézikönyvet a gyakorlatban dolgozó szakember számára, programokat is tartalmaz, amelyekkel a különböző módszereket ki lehet próbálni és saját számítási tapasztalatokat nyerni. Ez a második kötet a közönséges differenciálegyenletekkel kapcsolatos következő két témát tárgyalja: kezdetiérték feladatok és peremérték feladatok numerikus megoldását. Mindkét témához nemcsak az alkalmazásokat és az általános bevezetést nyújtja (így pl. bevezetést a végeselem módszerbe is), hanem - és ez új vonás az első kötethez képest - a doktori iskolákban szükséges mélyebb elméleti tárgyalást is adja. Mindkét témához programokat tartalmaz, ezenkívül az első kötet programjait is, javított formában."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!