TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Számítási bonyolultság

: Számítási bonyolultság

Szerkesztő:

Kiadás:

1999

Kiadó:

Novadat

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

589 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9639056200

tartalom:

"Az algoritmusok és a számítási bonyolultság elmélete a hatékony algoritmusokkal, azok létezésével, valamint az algoritmikus problémák osztályozásával foglalkozik. Ezen belül az egyik nagy részterület, a hatékony algoritmusok tervezését és elemzését számos kiváló szakkönyv ismerteti, melyek között több magyar nyelvű is található. Viszonylag kevesebb könyv foglalkozik egy másik, de az előzőhöz szorosan kapcsolódó részterülettel, melynek fő célkitűzése a különböző számítási modellek és bonyolultsági mértékek, valamint bonyolultsági osztályok között fennálló kapcsolatok felderítése, a bonyolultsági osztályok szerkezetének leírása. Christos Papadimitriou könyve a számítási bonyolultság ezen második fejezetébe ad részletes betekintést. A könyv 20 fejezete lefedi a bonyolultságelmélet szinte minden területét, tárgyalásmódja pedig lehetőséget ad kezdő és haladó egyetemi kurzusok megtartására is. Ezen kívül a könyv alkalmas arra is, hogy referenciaként szolgáljon a terület művelői számára."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!