TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Számtan- és mértankönyv időelemzők részére. A) Számtani rész

Számtan- és mértankönyv időelemzők részére. A) Számtani rész

Szerkesztő:

Kiadás:

Budapest, 1951

Kiadó:

Tervgazdálkodási Könyvkiadó Vállalat

Kategóriák:

Matematika Tankönyv Kereskedelem

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

240 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

˝Ez a könyv azt a célt kívánja szolgálni, hogy az alapfokú időelemző tanfolyamon részvevő hallgatók átlagosan a 6 eleminek megfelelő képzettségét figyelembe véve, előmozdítsa a munka- és időelemzőktől megkívánt matematikai képzettség megszerzését. Erre a különleges célra a tapasztalatok szerint a meglevő mennyiségtan könyvek nem felelnek meg teljes mértékben. Az időelemzőnek magasabb fokú anyagra is szüksége van, mint amilyen az általános iskolai könyvekben van, viszont a középiskolai könyvekben az időelemző azt sok más közt elszórva találná meg, amellett nem is a megfelelő részletességgel és nem a műszaki gyakorlat szempontjainak kiemelésével. Igyekeztünk a példákat és a feladatokat a műszaki és gazdasági élet köréből választani. Ahol viszont új fogalmat vezettünk be, ott igyekeztünk azt a lehető leghétköznapibb módon megvilágítani. Szem előtt tartottuk tudniillik azt a követelményt is, hogy a könyv nemcsak a tanfolyamokon való használatra, hanem az egyéni tanulás céljára is alkalmas legyen. Mivel a terjedelem korlátozott volta miatt az anyagot meglehetősen össze kellett zsúfolni, a tanulás módszeréül a lassú e és alapos haladást és minél több feladat kidolgozását ajánljuk.˝

(Budapest, 1949 szeptember 16.)

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!