TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Szemléletes integrálszámítás

, : Szemléletes integrálszámítás

Kiadás:

Budapest, 1977

Kiadó:

Tankönyvkiadó

Kategóriák:

Matematika

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

154 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9631718182

tartalom:

"A könyvet elsősorban középiskolai tanulók számára írtuk, a tárgyalt anyag azonban jóval többet tartalmaz a középiskolai tananyagnál. Így, foglalkozunk függvények sorfejtésével és differenciálegyenletekkel is. Ezeket a középiskolai tanulók számára írtuk, a tárgyalt anyag azonban jóval többet tartalmaz a középiskolai tananyagnál. Ezek a középiskolai tananyagot meghaladó részek részben szakkörök, részben a matematika iránt érdeklődő fiatalok, valamint alsóéves egyetemi hallgatók számára hasznosak lehetnek. Ugyanakkor ezek a részek (elsősorban a VI. és a VI. fejezetre gondolunk) nem feltétlenül szükségesek a könyv többi részének megértéséhez. Úgy gondoljuk továbbá, hogy a könyv segítséget fog nyújtani a középiskolai tanároknak is az integrálszámítás oktatásában.
Könyvünkben módszertanilag az integrálást nem a differenciálszámítás megfordításaként vezetjük be, hanem abból indulunk ki, hogy különböző problémák tárgyalásánál hasonló összegekkel találkozunk. Az integrált ezen összegek határértékeként határozzuk meg."
 

Állapot:

használt, de jó állapot

Ár:

1 500 Ftrendelhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!