TERMÉSZETTUDOMÁNY / Matematika kategória termékei
Sztochasztikus rendszerek digitális modellezése

, : Sztochasztikus rendszerek digitális modellezése

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Baross Öregdiákok Szövetsége Augustus M. Kelley Publ.

Kategóriák:

Matematika Statisztika

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

A rendszermodellezés matematikai módszerei

Terjedelem:

331 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637552499

tartalom:

"A SZÁMOK "A rendszermodellezés matematikai módszerei" c. sorozatának célja, hogy rövid áttekintést adjon a rendszermodellezésről, erről a rendkívül gyorsan fejlődő modern tudományterületről. A sorozat eddig megjelent kötetei: I. Pogány Csaba: Bevezetés a gazdasági rendszermodellezésbe II. Takácsy Ildikó: A rendszermodellezés és a modellszerkesztés technikája III. Benedikti István: A rendszerleírás és a modellműködtetés technikája IV. Tóth Károly: A rendszermodellezés számítástechnikája Ezek a munkák főleg általános elvekkel és determinisztikus rendszerek modellezésére szolgáló eszközökkel foglalkoznak. A sorozatot a sztochikus rendszermodellezéssel foglalkozó V. kötet teszi tejlessé. Ez a kötet két részből áll. Az első rész valószínűségelméleti és statisztikai eszközökről, a második pedig a számítástechnikai módszerekről ad rövid áttekintést. E kötet célja az, hogy a számítástechnikai alapismeretekkel rendelkező olvasónak olyan megbízható tájékoztatást adjon, amelynek alapján mindenki kiválaszthatja azokat a területeket, ahol további részletes ismeretszerzést folytathat."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!