SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
A borsószememberke és az együgyű legényke

: A borsószememberke és az együgyű legényke

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

80 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631128059

tartalom:

Egy madzag, ami soha el nem szakad, egy széndarab, ami soha el nem ég, egy kulcsocska, egy késecske és egy rézgaras - ennyi az együgyű legényke anyai öröksége, amelyet nénje batyuba köt, s azzal bocsátja útjára neveltjét. Szeretet és jóakarat ég a legényke szívében, s amikor összetalálkozik a borsószememberkével, az tanítványául fogadja. Csupaszép hercegnőről, kővé vált szerelmeséről meg a gonosz Turroutóról mesél neki a borsószememberke, és az együgyű legénykében erősödik az akarat, hogy segítsen az elvarázsolt szerelmeseken. Ahumdusz, a filozófikus lelkületű versenylégy hátán az együgyű legényke apróvá zsugorodva sok félelmetes és különös kalandot él meg, bátorságával és csodás erejű tárgyaival megtöri a gonosz Turroputó varázsát, hogy a szerelmesek és a borsószememberke újra boldogan élhessenek.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!