SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
A kis Mukk

: A kis Mukk

Fordító:

Kiadás:

Budapest, 1973

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

sztl.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Haszid, bagdadi kalifa egy szép napon kényelmesen üldögélt kerevetén, ebéd után aludt egy kicsit, mert nagyon forró nap volt - a szundikálás felvidította és felfrissítette. Rózsafából készült, hosszúszárú pipájából pöfékelt és időnként egy kis kávét kortyolgatott, amelyet egy rabszolga töltött neki. A kalifa minden alkalommal elégedetten végigsimított szakállán, annak jeléül, hogy a kávé ízlett neki, - egyszóval, meglátszott rajta, hogy nagyon jól érzi magát. Ebben az órában volt a legtanácsosabb elébe járulni, mert ilyenkor mindig nyájas és kedves volt, éppen ezért Manzor nagyvezír is minden nap ebben az időben kereste fel. Ma délután is eljött, de szokása ellenére nagyon elgondolkodónak látszott.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!