SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
A kóchuszár

: A kóchuszár

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1970

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

200 p.

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Rövid kis írások is lehetnek nagy írások. Lehet feledhetetlen hangulatuk, szívszorongató édességük, kedvderítő humoruk, örökre emlékezetes kedvességük. S ha valaki nagy mestere az ilyen kurta írásoknak, emlékezéseknek, tollrajzoknak, anekdotáknak, akkor Móra Ferenc az. Írásművészetének számos gyöngyszemét ezek közé rejtette. Gazdagon illusztrált, díszes albumkiadásban ezeket a kis Móra-remekműveket gyűjtöttük most össze. Itt vannak az író megható gyerekkori történetei, édesbús emlékezései a maga iskoláskorára, gyerekekről szóló elbeszélései, tanítói hajlamának, pedagógiai érzékének s gyerekszeretetének megkapó hajtásai, s itt vannak végül ízes-mulatságos anekdotái a magyar történelem legkülönbözőbb századaiból."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!