SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Állatmesék

: Állatmesék

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1932

Kiadó:

Singer és Wolfner Irodalmi Intézet Rt.

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

47 p.

Kötésmód:

papír

tartalom:

"Öreg, tapasztalt nyúlbácsi végezte szokásos kártételét a káposztásban, megfontolt lassúsággal majszolgatva egy nedvdús levelet. Kitanult, vén állat létére sokszor volt már ráirányozva a puskacső, se szeri, se száma a sörétnek, amely fülei mellett elfütyült, de csak egyetlenegyszer akadt meg egy szem az oldalbordájában. Állandó, szerencsés megmenekülése kissé elbizakodottá tette, oda se ügyelt, mi történik körülötte, s egyszer csak azon vette magát észre, hogy közvetlen közelében vadászok bukkantak fel. Felkerekedett benne a hagyományosan nyúlgyávaságnak nevezett életösztön és ész nélkül futásnak eredt. Rögtön eldördült egy lövés, de szerencséje most sem hagyta cserben: egy szőrszála sem görbült meg."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!