SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Az aranyhalas lószem tükre. Cigánymesék

: Az aranyhalas lószem tükre. Cigánymesék

Illusztrátor:

Kiadás:

h. n., 1988

Kiadó:

HungariaSport Reklám és Marketing Vállalat

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

144 p., ill.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637544224

tartalom:

"Szécsi Magda a cigány folklór és etnikum hagyományaiból, forrásaiból meríti meséinek cselekményét, mondanivalóját. A mesék érzés- és gondolatvilága a cigányság legbensőbb vágyait, reményeit, életérzéseit tükrözi. Áradó mesélőkedv, fordulatos cselekményszövés áthatva finom líraisággal, mély emberi érzések és jellemvonások végleteinek ábrázolása - a szeretet és a gyűlölet, a jó és a gonosz, a meseszép és az elriasztóan csúf, a reménytelenségben helyenként megcsillanó remény - teszi mozgalmassá, dinamikussá, olykor még fantasztikussá is ezt az olvasmányt. A mesék elsősorban a felnőtt olvasóközönség számára kínálnak bepillantást egy nem - vagy nem biztos, hogy jól - ismert világba, életszemléletbe. Az írásbeli kifejezésmóddal harmonizáló illusztrációk Szécsi Magda sokoldalú tehetségéről vallanak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!