SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Bab Berci kalandjai

: Bab Berci kalandjai

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1989

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

101 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631163563

tartalom:

Ha valaki egy savanyú arcú, hatalmas orrú emberkével találkozik, biztos lehet benne, hogy Bab Bercit sodorta útjába a jó vagy balszerencse. Szerencséje van, mert ha a találkozáskor épp uborkát savanyít, megspórolhatja az ecetet, hiszen elég, ha Berci ránéz az eltennivalóra, az máris megecetesedik. Egyben balszerencse is érheti, ha megkapja a náthát mely hősünk orrának állandó lakója. Hát ezért olyan savanyú, mogorva és magányos szegény Berci, pedig leghőbb vágya az, hogy baráti társaságban tereferéljen, színházba járjon, vendéglőben vacsorázzon, lakodalomban kurjongasson, sőt - futballmeccsen ordítson. Ám minden a kellemes időtöltés sokáig csak a képzeletében létezik, míg egyszer... de a többit már mesélje el Lázár Ervin!

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!