SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Bözsi

: Bözsi

Illusztrátor:

Kiadás:

Kolozsvár,

Kiadó:

Kalota Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

127 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9739916260

tartalom:

˝Carlának Cegén zavartalan és szép gyermekkora lehetett. Mint általában a környékbeli kastélyok és udvarházak kisasszonyait, őt is Bécsben iskoláztatták, több nyelvet beszélt - ennek később nagyon nagy hasznát vette! Carla szőke volt és kellemes megjelenésű, gyermekkorától írt verseket, sokat olvasott, nem véletlen, hogy a közeli Vasasszentgotthárdon lakó távoli rokona, Wass Albert nagyon kedvelte, tanítványának nevezte. Életének ritka örömteljes pillanata lehetett, mikor az emberek világába került és ott felnőtt árva őzike regényes történetét megörökítő Bözsi című regényének első példányát kézbe vehette. A könyv illusztrációit Vásárhelyi Ziegler Emil rajzolta. Vészterhes időben jelent meg a kötet: akkor kezdődött a második világégés... De a kis őz hosszú életű lett: máris túlélte szerzőjét, és biztos vagyok, hogy a mai olvasók számára is jó emlékezetű marad! (Marosi Ildikó)˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!