SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Denevérkönyv

: Denevérkönyv

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1982

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

31 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

Mi is a denevér? Furcsa, röpülő, titokzatos állatka. De Sebők Éva nem egy választ ad erre a kérdésre. "Denevér-négyesének" első történetében a bőregér még nem lép ki a természetből: valódi állat. Második és harmadik részében viszont a két lírai hangulatú mese már távolabbra visz: a denevérek mintegy varázspálca érintésére mesefigurákká változnak át, szokatlan utak, kalandok felé indulnak, s közben mindaz, amihez már a természettudományak nem lehet szava, kitárul. Búcsúzásképp ezek a különös lények személytelenül, verssé finomodva, mint a megfoghatatlan suhanás mesterei köszöntenek ránk. A kis olvasó így valóságot is kap, mesét is, mindent megtud a denevérekről, s végül e kétféle, újszerű élmény hatására szívébe zárja őket. Szecskó Tamás ihletett, szép rajzai még közelebb hozzák ezt az eddig félelmetesnek vélt állatkát.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!