SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Kököjszi és Bobojsza

: Kököjszi és Bobojsza

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1980

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

194 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963111029x

tartalom:

"Barátaim- Ti valamennyien, egészen kicsi Gyerekek és egészen nagy Felnőttek -, ami most itt következik, azt én már mind elmondottam egyszer. De valami nagyon-nagyon régen!...Elmondottam a mesét egy Andris nevű kisfiúról, az ő születéséről, barátkozásáról a két kedves törpével. A vékony hangú Kököjszi az egyik, a vastag hangú Bobojsza a másik. Ők, a két nevezetes világtengerész... akik selyemvitorlás, zászlós, lámpásos papírhajójukon, a Szent Kristófon, eljöttek esténként Andrishoz, és vitték magukkal még a legmesszibb tündérek hazájába, a bárányfelhők fölé is... vitték a szana-szétbe, a szerte-széjjelbe, a minden-hovába... Na mármost...azóta viszont sok idő telt el, és most, annyi idő múlásával szeretném megint elmondani, de most már a mai Gyerekeknek, a mai Felnőtteknek.." - így kezdi Török Sándor a mesét, amelyet a mai gyerekek közül már láthattak néhányan a bábszínházban. A többiek pedig most kapják kézhez Kököjszi és Bobojsza történetét. Nekik Kondor Lajos segít rajzaival elképzelni a két felejthetetlen törpét és az író nagyon valóságos csodáinak világát.

leírás:

Gerince celluxszal megragasztva.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!