SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Madárijesztő Manó

: Madárijesztő Manó

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1978

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

60 p., ill.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631111253

tartalom:

"Madárijesztő Manó kalapja is volt már vagy százesztendős, még Napóleon idejében hordta egy postakocsis. Ebben az ütött-kopott öltözékben őrizte az öreg, házsártos madárijesztő a gyümölcsöskertet. Vitézül harcba szállt minden betolakodóval, ádáz csatába fogott a cinkékkel, a zöldharkállyal, a furfangos seregélyekkel, de még a töviskes disznó meg a vakondok sem állhatott meg a szeme előtt. Az ő kerti kalandjait meséli hát el az író kedves, tréfás hangon. Soraiból mély ember- és természetszeretet árad, lírai ihletettsége, ízes, veretes stílusa felejthetetlen élményt nyújt.
Krúdy Gyula – a XX. századi magyar széppróza egyik kiemelkedő, egyéni hangú alakja – régi jó ismerőse a felnőtt olvasóknak. Kevesen tudják azonban, hogy Szindbád és Rezeda Kázmér atyja, A vörös postakocsi írója szívesen mesél a gyerekeknek is. "

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!