SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Manóalagút

: Manóalagút

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1979

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

150 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9631111458

tartalom:

"Pista látogatóba érkezik erdész nagybátyjához, akinél másfél éve járt utoljára, s aki akkor nagyszerű ajándékot ígért a kisfiúnak nyolcadik születésnapjára: Barnabást, a gyönyörű vizslát. Az erdészházban csuda dolgokat tapasztal Pista: a világéletében rendszerető nagybácsi szobájában minden egymás hegyén-hátán. A kitört ablakokat nem pótolták, a konyhában pedig egy félháznyi hűtőszekrényben óriási sajtok állnak, melyekbe Mocsári Marcsu, a gyíklány fúr lyukakat, ugyanis Jóska bácsi a sajt-világkiállításon lyuk-világrekordot szeretne elérni. S ez még mind semmi: hamarosan az is kiderül, hogy az erdőben egy manószövetkezet dolgozik, törpevízerőművet építenek - emiatt az erdész a manók esküdt ellensége lesz, s lépten-nyomon üldözi őket. Hogy Pista kinek az oldalára álla harcban, s hogyan ér véget az ádáz küzdelem, megtudod, ha végigolvasod Iszlai Zoltán fordulatos meseregényét, melyet Szabados Árpád rajzai díszítenek."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!