SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Mesék Tigrisnek

: Mesék Tigrisnek

Kiadás:

Budapest, 1981

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese Ifjúsági

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

73 p., ill.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"-Miért vagy ilyen sovány? -Mert nem kaptam enni. -Jaj, te szegény! Mindjárt hozok egy kis csontot. -Nem szeretem a csontot. -Nem szereted? Mindig azt hittem, a tigrisek szeretik a... -Én a meséket szeretem. Attól leszek szép kövér." Bizony, ilyen tigris ez a Tigris. Nem kell neki se csont, se csukamájolaj - csak mesék kellenek neki, minél több, minél jobb mese, attól gömbölyödik ki szépen. És a szerző mesél is neki: persze először egy jó kis tigrises mesét, aztán egy elefántosat, aztán bálnákról, akik ki akarják inni a tengert, aztán az angol királynőről, aki megtanult ugrókötelezni, aztán még sok-sok mesét. Tigris pedig gömbölyödik, gömbölyödik - mire a könyv végén elbúcsúzik tőletek (még integetni is fog), meglátjátok, már egyáltalán nem sovány. Sőt: éppen elég kövér már.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!