SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Szúnyogtánc

: Szúnyogtánc

Kiadás:

Budapest, 1968

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

77 p.

Kötésmód:

karton

tartalom:

"A kis mókus odaugrált a nyírfa tövéhez, még bele se haraphatott a jóízű gombába, a fű közül, mintha a föld alól termett volna elő, hirtelen egy róka bukkant fel. Nyargalt egyenesen a mókus felé. Elállt a lélegzetünk." Így elevenedik meg Bianki új könyvében a természet színes világa: az eszeveszett mókus, a torkos mackó, a hencegő nyulacska, a szemtelen kis szúnyog. Az erdő sokféle, sokszínű lakóinak szokásait és a létért folytatott kemény harcát Bianki, a szovjet gyermekirodalom élő klasszikusa fordulatos, érdekes történetekben ismerteti meg ifjú olvasóival. Würtz Ádám illusztrációi gazdag fantáziával elevenítik meg a történetek varázslatos hangulatát.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!