SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Táncoskedvű tűztündér

Táncoskedvű tűztündér

Illusztrátor:

Kiadás:

Budapest, 1967

Kiadó:

Móra Ferenc Könyvkiadó

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

241 p

Kötésmód:

egészvászon

tartalom:

"Tündérekkel jó találkozni. Mindig csinálnak valami szív szerinti varázslatot: aranyruhát teremtenek a kopott göncök helyébe, kincset mutatnak, megtörik a rontás hatalmát, megjutalmazzák a jókat, segítenek a bajba jutottakon. Betöltik képzeletünk legkevesebb, legtitkosabb vágyait. Hiszen éppen ezért tündérek. Ez a kötet ezt a jóleső találkozást szolgálja. Meséit a tündérmesék gazdag kincsesházából válogattuk össze. Van itt tündérmese Andresentől, Bazsovtól, Haufftól, Perrault-tól, a világirodalom csaknem minden ismert meseírójától, s itt vannak mellettük a tündérekről szóló népmesék is, olyanok, mint az angol eredetű Gawain úr és a zöld lovag és a magyar Csodafurulya."

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!