SZÉPIRODALOM / Mese kategória termékei
Ugri meg Bugri

: Ugri meg Bugri

Kiadás:

Budapest,

Kiadó:

Tóth Könyvkereskedés és Kiadó Kft.

Kategóriák:

Mese

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

118 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

963596191x

tartalom:

A meseíró Gárdonyi kevéssé ismert az olvasók előtt, pedig az Egri Csillagok és a Láthatatlan ember szerzője nemcsak nagyívű történelmi regényeivel próbálta elkápráztatni fiatal közonségét, hanem azokkal a kedves, humoros és talányos elbeszéléseivel is, amelyeket most egy csokorba gyűjtöttünk. A klasszikus állatmesék mellett az író saját gyermekkorát is felidézi számunkra történeteiben: a szigorú, de jóságos szülők, a csintalan játszótársak és a tágabb értelemben vett otthon, a szülőfalu lakói ennek a könyvnek. Ha válogatásunk elnyerte tetszését, pillantson bele A ponty meg a pinty című gyűjteményébe is, amely további Gárdonyi-meséket tartalmaz a jelen kötet szerves folytatásaként.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!