TERMÉSZETTUDOMÁNY / Meteorológia kategória termékei
Életterünk a légkör

: Életterünk a légkör

Kiadás:

Budapest, 1998

Kiadó:

Mundus Magyar Egyetemi Kiadó

Kategóriák:

Meteorológia

Nyelv:

Magyar

Sorozat:

Mundus - Természettudományok

Terjedelem:

302 p.

Kötésmód:

karton

ISBN:

9638033487

tartalom:

A tudós meteorológus és szakíró könyve magas szinten, mégis közérthető formában tárgyalja a légkör szinte minden jelenségét, a jelenségeket kialakító tényezőket, a fellépő erőhatások következményeit, részletezi az időjárás és az éghajlat minden elemét, foglalkozik az időjárási objektumokkal és ezek előrejelzésének módszereivel. Áttekinti a Föld-típusú bolygók (Vénusz, Mars stb.) légköri jelenségeit, összehasonlítja azokat a földi légkörrel. S eközben megismerteti az olvasót a légkörtannal, mint a környezeti tudományok egyik legfontosabb területével. Hasonló összefoglaló munka sem itthon, sem külföldön nem jelent meg. Ajánlható szakembereknek, diákoknak és tanároknak, érintett területek (közlekedés, repülés, építőipar, mezőgazdaság, rendőrség, katonaság, önkormányzatok stb.) dolgozóinak.

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!