TERMÉSZETTUDOMÁNY / Meteorológia kategória termékei
Repülésmeteorológia

, : Repülésmeteorológia

Kiadás:

Budapest, 2005

Kiadó:

Országos Meteorológiai Szolgálat

Kategóriák:

Meteorológia Repülés

Nyelv:

Magyar

Terjedelem:

272 p.

Kötésmód:

papír

ISBN:

9637702911

tartalom:

˝Repülésmeteorológiai tankönyvünket pilótáknak, leendő pilótáknak ajánljuk, valamint mindenkinek, aki a meteorológia vagy a repülés iránt érdeklődik. Úgy gondoljuk, hosszú idő óta hiányzik egy ilyen kiadvány, magyar nyelven kevés repülésmeteorológiával foglakozó szakkönyv jelent meg, átfogó tematikával pedig egy sem. Könyvünk készítésénél két fő szempontot tűztünk ki magunk elé: az első az volt, hogy felelevenítsük, felfrissítsük az idevágó meteorológiai alapfogalmakat, repülésmeteorológiai ismereteket, a második, hogy ismertessük a legújabb gyakorlati eljárásokat, kódokat, térképeket, információs csatornákat. Célunk, hogy rámutassunk a repülés és a meteorológia szoros kapcsolatára. Könyvünk az általános meteorológiai ismereteken kívül speciális információkat is tartalmaz, amit a hivatásos és hobbi repülők népes tábora is használni tud.˝

Ár:

nincs raktáron, előjegyezhető
 

Hogyan böngészhetek?

Ahogyan a leginkább kényelmes Önnek! Tekintse át kínálatunkat témakör, szerző, sorozat vagy cím szerint, vagy használja a részletes keresőt!

 

Hogyan értesülhetek az új ajánlatokról?

Rendeljen hírlevelet, így mindig naprakész lesz, és csak a kiválasztott témákat küldjük el!

 

Hogyan rendelhetek?

A raktáron lévő könyveket a ""-ba helyezve rendelheti meg! Ha a keresett könyv nem található, kérjük, jegyezze elő, s igyekszünk minél hamarabb beszerezni. (További segítség...)

Belépés

Még nem regisztrált? Kattintson a Facebook-belépés gombra vagy, ide kattintva hagyományos regisztrációt kezdeményezhet.

Súgó

Jelszó-emlékeztető kérése

A jelszó-emlékeztetőt elküldtük a megadott e-mail címre.
A levél kézbesítése legfeljebb néhány perc. Ha jelszó-emlékeztetője nem érkezik meg egy órán belül, kérje kollégáink segítségét!
A megadott email cím nem található
Ehhez az e-mail címhez nem áll módunkban jelszó-emlékeztetőt küldeni!

Az e-mail címhez, amelyhez az imént jelszó-emlékeztetőt kért, nem visszaigazolt felhasználói fiók tartozik, ezért ezzel az e-mail címmel és a hozzá tartozó jelszóval egyelőre nem lehet belépni. Kérjük, ellenőrizze e-mail postafiókját, és a kiküldött értesítőben található link segítségével erősítse meg regisztrációs szándékát. Ezt követően az eredetileg megadott jelszavával beléphet felhasználói fiókjába.

A megadott e-mail címre nincs lehetőség jelszó-emlékeztetőt kérni.

Jelentkezzen be Facebook vagy LinkedIn segítségével!

Adja meg korábban regisztrált e-mail címét, hogy elküldhessük Önnek a jelszó-emlékeztetőt!